Tro - trivsel - tilhørighet

Forsiden>Internasjonal nasjonalfest
Internasjonal nasjonalfest

Internasjonal nasjonalfest

2017-05-05
17. mai i Centralkirken

I mai vil Connectional Table ha sitt vår møte i Oslo. Dette er et sentralt råd i The United Methodist Church, og består av ca. 75 medlemmer fra Metodistkirken rundt om i hele verden. Rådet har en samarbeidsfunksjon ved at det består av medlemmer fra ulike utvalg i kirken. Det er vår biskop, Christian Alsted, som for tiden er leder av dette rådet. Han hadde et ønske om at deres vårmøte skulle være i Oslo i forbindelse med 17. mai, for at medlemmene kunne få se hvordan vi feirer nasjonaldagen.

Det er bestilt plass ved Slottet for at de kan overvære barnetoget og se hvordan kongefamilien inngår i feiringen. Derfra vil de komme til Centralkirken for å spise lunsj og være med på en nasjonalfest med mange gode innslag. Festen ledes av Maia Blomhoff Holm, og dagens festtaler er Thor Willy Ruud Hansen. Signatur synger, og musikken ellers besørges av blant andre Kåre Øgreid, Jonas B. Pettersen og Petter Egge. Festen vil foregå på engelsk, med noe oversettelse til norsk. Det blir eget opplegg for barna deler av festen.

Festlighetene starter kl. 13.00 og varer til ca 15.00.

 

Søndag 21. mai vil gruppen av internasjonale metodistledere spre seg i Oslo-området og være med på gudstjenester i flere menigheter. Det betyr at søndag 21. mai vil gudstjenesten i Centralkirken ha et stort internasjonalt innslag. Biskop Tracy Smith Malone taler-. Talen blir tolket til norsk, og gudstjenesten for øvrig vil foregå på norsk. Maria Pedersen og Ola Westad leder gudstjenesten, og AdHoc blir med og synger. Det vil også være dåp denne dagen.

Powered by Cornerstone