Tro - trivsel - tilhørighet

Forsiden>Gratulerer med dagen!
Bilder: Odd Gunnar Haugen og Paal Tonne
Bilder: Odd Gunnar Haugen og Paal Tonne

Gratulerer med dagen!

2017-05-18
Vi feiret nasjonaldagen sammen med Connectional Table

Det ble en hyggelig og vellykket feiring i kirken, i anledning 17. mai og Connectional Table sitt opphold i Oslo. Det var godt og vel 200 mennesker som fant veien til kirken, og sammen var vi vitne til et flott festprogram. Programmet ble ledet av Maia Blomhoff Holm, Signatur sang og musikken var ved Kåre Øgreid (piano), Petter Egge (trompet), Jonas Buckholm Petterson og Tormund Blikra Vea (gitar). Festen ble åpnet av menighetens to prester Ola Westad og Maria Pedersen, og biskop Christian Alsted. Thor Willy Ruud Hansen holdt en god og inspirerende festtale, og Jan Magne Linnsund fikk frem engasjement i forsamlingen med sin musikkquiz.

Serveringen var heller ingenting å klage på. Tradisjonell norsk festmat, rømmegrøt og spekemat, falt i smak hos de fleste.

Alt i alt ble det en flott formiddag i kirken, hvor vi ble minnet på hvor heldige vi faktisk er!

Se bilder:

 

Gratulerer med dagen!Matbordet Gratulerer med dagen!Kåre Øgreid og Petter Egge Gratulerer med dagen!Jonas Buckholm Pettersen og Tormund Blikra Vea Gratulerer med dagen!Thor Willy Ruud Hansen Gratulerer med dagen!Bjørn Martin Broback og Marianne Dahl Linnsund hjalp til under musikkquiz Gratulerer med dagen!Bunadsparade, ledet av Cecilia Tønnesen Gratulerer med dagen!Biskop Christian Alsted

Powered by Cornerstone