Tro - trivsel - tilhørighet

Forsiden>Vellykket besøk fra Garjay
Alle bilder: Odd Gunnar Haugen, Anne Ng Forster, Karl Anders Ellingsen, Maria Pedersen
Alle bilder: Odd Gunnar Haugen, Anne Ng Forster, Karl Anders Ellingsen, Maria Pedersen

Vellykket besøk fra Garjay

2017-08-31

Etter en litt vel spennende start, med litt visumproblemer, landet gjestene våre fra Liberia på Gardermoen lørdag 19. august. Der ble de hentet og kjørt direkte til menighetsturen i Sverige. De tre som kom var pastor i Garjay, Jacob Nathan, lærer ved skolen i Garjay, Grace Sumo og tidl. ungdomsarbeider i Garjay, Sam Tukai, som vi kjenner godt fra før.

Etter alt å dømme hadde de et fint opphold i Oslo, hvor de fikk møte flere av våre medlemmer og bli litt bedre kjent med Oslo.

I løpet av de 10 dagene de var her fikk de blant annet møte noen ansatte på hovedkontoret til Metodistkirken, de fikk møte Roar Fotland ved Menighetsfakultetet og de var med på et utvidet misjonsutvalgsmøte hvor vi diskuterte framtiden til vennskapsavtalen. I tillegg fikk de besøke folkemuseet, vigelandsparken, holmenkollen og fikk seg en båttur på fjorden.

Men det aller viktigste er at vi fikk knytte nye og tettere bånd, bli bedre kjent med hverandre og at de fikk ta del i gudstjenestefellesskapet vårt. Centralkirken har alltid sagt at "Vennskap i Liberia" skal være noe mer enn å sende penger, det skal være nært fellesskap og vennskap, hvor vi ber for hverandre og holder hverandre oppdatert på hva som skjer i våre menigheter. Et sånn besøk styrker nettopp dette.

Takk for besøket, og vi gleder oss til neste gang vi sees!

 

Gjestene blir presentert på menighetsturens gudstjenesteMenighetsfakultetetBesøk på Hovedkontoret, her sammen med Anne Ng Forster og Maria PedersenFolkemuseumetFolkemuseumetFolkemuseumet

Powered by Cornerstone