Tro - trivsel - tilhørighet

Forsiden>Vellykket menighetsfest
Vellykket menighetsfest

Vellykket menighetsfest

2018-03-07
Tirsdag 6. mars var det fest i kirken vår!

Tanken bak menighetsfesten var å gjøre stas på alle som utgjør menigheten og er med å bærer den på sine ulike vis. Ønsket var å å løfte fram den enkeltes betydning i det store bildet og takke for at vi har dette trosfellesskapet som forener oss på tvers av våre ulikheter.

Siden tanken var å gi tilbake til det vanlige medlem og venn av kirken var det de ansatte som stod som vertskap denne kvelden. Forberedelser, kjøkkentjeneste, servering og rydding ble tatt hånd om av kirkens prester, barne- og ungdomsarbeidere, musikkmedarbeider og vaktmestere.

Det var Jacob Breda Antonsen og Jørgen Konradsen, ingen av dem fremmed for stand up, som ledet festen. Dette gjorde de på en vittig måte og skapte god stemning. Kveldens hovedgjest var Ulf Nilsen, som er godt kjent i Centralkirken. Han brukte både flygel og orgen, samtidig som han ga små innspill til hva det vil si å være fellesskap underveis.

Kvelden ble avsluttet med at Ola Westad holdt, det vi har valgt å kalle, kveldens anerkjennelsestale, til alle som er med i Centralkirkens store fellesskap.

Det ble en flott kveld i kirken, med gjennomgående god stemning, og vi ble igjen minnet på hvorfor vi trives så godt i Centralkirken.

Takk for en fin kveld!

 

Se bildere fra festen her:

Vellykket menighetsfest

 

 

 

 

 

 

 

 

Vellykket menighetsfest Vellykket menighetsfest

 

Vellykket menighetsfest Vellykket menighetsfest

 

Powered by Cornerstone