Tro - trivsel - tilhørighet

Forsiden>Signatur
Signatur

Signatur

For deg som liker å synge
2013-09-18

Sakset fra deres nettside:

Hvem er vi?
Signatur er et kor som hører til Metodistkirken i Oslo. Vi er et kristent kor for unge voksne, og teller i dag ca. 25 medlemmer. Vi er mellom 20 og 40 år, men har ingen klare aldersgrenser for å bli med.

Hvorfor synger vi?
Det viktigste for oss er å bruke sangen og musikken til &˚ formidle verdens vakreste fortelling. Vi jobber dessuten hardt for å holde høy musikalsk kvalitet, og har med oss et band med profesjonelle musikere på konsertene våre.

Hva synger vi?
Vi synger alt fra gospel, pop, rock, viser og salmer. Vi har et bredt reportoar, og rom for musikalsk bredde. Et religiøst budskap er sentralt i mange av sangene våre, men vi synger også sanger som formidler tanker og ideer som er viktige for oss.

Hvor øver vi?
Vi øver hver onsdag kl. 19-21.15 i Metodistkirken på Bjølsen i Oslo.

Hvor synger vi?
Vi synger på gudstjenester i flere av Metodistkirkene i Oslo-området. Dessuten turnerer vi med egne konserter, både i Norge og i utlandet. Vi har blant annet vært på tur til Riga i Latvia og Phoenix i Arizona, USA.

Hva kjennetegner Signatur?
Vi er en gjeng som liker å synge og som har et ønske om å formidle musikkens budskap. Slik kan alle få bidra til å sette sitt preg på koret. Det sosiale er en viktig del av koret. Vi er venner, vi synger sammen, snakker sammen, spiser sammen og drar på tur sammen. Sangen og musikken er det naturlige samlingspunktet, og vi er opptatt av å bruke dette til å formidle verdens vakreste fortelling.

Hvorfor heter vi Signatur?
Signatur er et begrep som i musikken ofte brukes om det å sette sitt eget preg på noe, eller å ha sitt eget uttrykk. I Signatur har vi en egenart, både som enkeltmennesker og som kor. Her kan alle komme som de er og sette sin signatur på koret. Som kor håper vi at vår felles signatur kan være at vi så ærlig og bra som mulig formidler verdens vakreste fortelling.

 

Mailadresse til koret: leder@signaturmusic.no

Les mer om koret på deres nettside: http://www.signaturmusic.no

 

Powered by Cornerstone