Bli med på webinar

Til helgen skulle det vært arrangert ny STEG-konferanse i Centralkirken. Sånn ble det dessverre ikke. Men fortvil ikke, nå inviteres vi til webinar! Tilsynsprest Knut Refsdal skriver:

«Et webinar på veien til neste STEG» vil hovedsaklig handle om å lytte til erfaringer som Helene Benedikte Granum-Aanestad, Kristin Odén Broback og Magnus Løvland har etter sin studietur til England i februar, et besøk til forskjellige kirker og personer som har god erfaring med Fresh Expressions.

Biskop Christian Alsted og undertegnede deltar også. Underveis får alle anledning til å stille spørsmål.

Program

– Velkommen

– Presentasjon av presentører

– Deling av erfaringer fra studietur til England

– Spørsmål og svar

– Kommentar fra Biskop Christian Alsted

– Intervju med Knut Refsdal

– Avslutning

 

Teknisk info 

Plattformen heter WebinarJam. Dere vil se presentørene og de presentasjonene/filmene de viser. Ingen ser dere, med mindre dere blir bedt om å presentere eller selv ønsker det.

Dere kan følge sendingen på mobile enheter eller stasjonær maskin (Stasjonær enhet har litt flere funksjoner enn på mobil enhet.)

 

Merk: Har du ikke mulighet på lørdag vil jeg oppfordre deg til å registrere deg allikevel, for da får du ettersendt en link på e-post med mulighet til å se sendingen i opptak, og med mulighet til å stille spørsmål via e-post. 

Håper dere har anledning til å være med, og med denne plattformen er det også mulig å dele linken med de i menigheten dere tenker kan være interesserte.