Fra Åh til Ål

Seks ganger har Centralkirken arrangert menighetstur til Åh stiftsgård i Sverige. Mange – i alle generasjoner – har opplevd det som fint. 

De siste årene har vi lett etter alternative steder å dra på menighetstur – gjerne på fjellet. Nå har vi funnet stedet: Rødungstølen høyfjellshotell i Ål i Hallingdal. Vi har leid hotellet fra fredag 13. – søndag 15. september 2019.

Hotellet og den flotte høyfjellsnaturen gjør at vi kan tenke nytt om program, innhold og rammer for menighetsturen. Turterrenget er flott, og i september er fjellet på det aller vakreste med nydelige høstfarger og tid for gode friluftsopplevelser.

Det gunstige er at vi får hele Rødungstølen høyfjellshotell til vår disposisjon, og at prisen er ganske gunstig. Vi får bruke alle hotellets lokaliteter som vi vil, og det inkluderer også bruk av Vats fjellkirke som ligger et par hundre meter fra hotellet.

Vi satser som tidligere år på å få med deltakere i alle aldre, og vi vil gjøre vårt beste for å tenke på alle aldersgrupper i planleggingen. 

Og datoer er altså: 13. – 15. september.

Påmeldingsfristen er 17. juni.

Brosjyre med påmeldingstallong finner du i Centralt nr. 3/ – april/mai 2019. Du kan også melde deg på elektronisk. Her er påmeldingsskjemaet:  

Påmeldingsskjema