Generasjonsgudstjeneste 10. mars

Hilde Augensen, som er prest i Metodistkirken i Sarpsborg, kommer og blir med på generasjonsgudstjeneste 10. mars. Hilde er fra Fredrikstad, der hun i mange år jobbet i barnehage. For noen år siden valgte hun presteyrket i stedet, og etter fem år i Sandnes, kom hun til Sarpsborg for et par år siden.

Hilde har vært med på Minior-leir på Sommerfesten flere ganger. Da har hun pleid å ha med seg en liten venn som heter Kalle. Det er en hånddukke med en ryggsekk som han har forskjellige ting i. Hun sier at det er mulig at Kalle vil være med på en Oslotur, så det kan være at han dukker opp på gudstjenesten for å hilse på unge venner fra Sommerfesten.

Noen vil kanskje huske at Hilde var med på en gudstjeneste i Centralkirken tidligere. Hun forrettet dåp da Benjamin Nedregaard ble døpt i 2014. Men denne gangen skal vi få høre henne tale, og det ser vi fram til. Blessing synger, slik de pleier å gjøre når det er generasjonsgudstjeneste. Og så gleder vi oss til at Jenny Ng Forster skal lede gudstjenesten sammen med Tove Odland. Vi feirer også nattverd sammen.

Velkommen!