Imponerende resultat av misjonsmessa

245.000 kroner!! Dette er det imponerende resultatet av Misjonsmessa 2019. Dette beløpet er oversendt til Metodistkirkens misjonsselskap, øremerket skoleprosjektet i Monghere i Sierra Leone.

Dette er det økonomiske resultatet etter de to messedagene da Centralkirken var fylt til randen av mennesker i alle aldre: 8. og 9. november. Det store beløpet er en frukt av utallige timer og dagers forberedelse fra mange villige hender, gjennom et helt år.

Veldig mange har gitt sine små og større bidrag, og det er grunn til å takke mange. Det flotte resultater viser at innsatsen slett ikke har vært forgjeves. Og vi vet at pengene kommer fram til mennesker som trenger dem mer enn vi gjør.

Vi har grunn til å være stolt av alt det gode som misjonsmessa innebærer, også av glede og gode møter mellom mennesker.

Forberedelsene til messa foregår hele året, og aldri har flere grupper og flere generasjoner vært i arbeid enn i år. Vi har de siste årene gledet oss over at også Unge voksne har møttes og produsert salgsartikler og gevinster til messa.

Misjonsmessa har fram til nå vært kvinnenes arena, men de siste to årene har også en gruppe menn satt igang med produksjon av spennende varer som utvidet vareutvalget på misjonsmessa.

 

Oppsummert: Aldri før det vært så folksomt på misjonsmessa i Centralkirken som i år.  Aldri før har utvalget av salgsartikler vært større. 17 kakesorter og enda flere varianter av syltetøy, saft. Hundrevis av luer, skjerf, votter og sokker, farsdagskort, engler i flere varianter, duker, juledekorasjoner og veldig mye annet. Aldri har så mange gevinster blitt delt ut.  Aldri er det spist og drukket så mye kaffe av så mange i messe-kafeen.

 

I årenes løp har misjonsmessa i Centralkirken innbrakt mer enn 13 millioner kroner målt i dagens kroneverdi. 

Og neste år slår vi på stortromma, for da er det 50-årsjubileum for et av menighetens viktigste, langsiktige satsinger: Misjonsmessa.