Det blir ingen storsamling når gevinstene fra årets misjonsmesse skal trekkes lørdag 14. november. Men trekningen blir gjennomført på en formelt korrekt måte 14. november kl. 15.00 , med live-streaming på Centralkirkens Facebook-side. 

Trekningslisten blir lagt ut på Centralkirkens nettside.
På grunn av den den kraftige smitteøkningen og den sosiale nedstengningen av Oslo, er alle arrangementer i Centralkirken avlyst ut november måned. Det har blant annet fått store konsekvenser for misjonsmessa, som i år skulle markere 50-årsjubileum.

Men messe-aktiviteten har vært meget omfattende til tross for korona-situasjonen. Salget av lodd har gått veldig bra. Salg av munnbind til inntekt for misjonsmessa har vært en av høstens store salgssuksesser, og dette salget fortsetter – nå også med julemotiver. Det er mulig å kjøpe munnbind, for eksempel som årets julehilsen til slekt og venner. Kontakt Solveig Lunde Holbek på telefon 986 86 333 eller @">@.

Slik pleier trekningen foregå på misjonsmessa. Men på grunn av korona-situasjonen blir det i år trekning med få personer til stede, men med live-streaming på Centralkirkens Facebook-side lørdag 14. november kl. 15.00.