Blessing

BlesSing - januar 2023

BlesSing er Centralkirkens barnekor, og består av barn fra 5 år og oppover. Vi øver 2-3 lørdager i semesteret og synger påfølgende søndag. Vi har fokus på å synge morsomme sanger med gode tekster og fengende melodier, samt ha det moro sammen og bygge fellesskap med hverandre. Annenhver høst deltar vi på Soul Children festivalen i Oslo Spektrum.

For mer informasjon ta kontakt med Bente Westad (Telefon: 993 22 450, e-post: @.)

Søndagsskolen

Centralkirkens søndagsskole foregår hver søndag i gudstjenestetid. Søndagsskolen er for barn i alle aldre, og begynner i gudstjenesten med ‘Barnas minutter’, før vi sammen går opp på søndagsskolerommet. På søndagsskolen er alle samlet i en gruppe med en eller to ledere. Vi får høre om en fortelling fra Bibelen, vi synger sammen, gjør aktiviteter og leker sammen.

De søndagene det er nattverd i gudstjenesten, så avslutter søndagsskolen slik at barna også kan delta i nattverdsfeiringen.

Søndagsskolen er en fin plass å få nye venner på, og det er plass og rom for alle. Velkommen!

Kontaktperson er prest Marianne Munz

TacoTweens

TacoTweens er gruppa for deg som går i 4.- 8. klasse. Vi møtes tre-fire ganger i semesteret, gjør en aktivitet sammen, for eksempel bowling, klatring osv, og spiser selvfølgelig taco! Det er en fin gruppe som trives godt i lag. Det er også rom for flere, så ta gjerne med en venn eller flere!

Kontaktperson er Beate Thormodsæter Westad (@.)