Konfirmasjon

Centralkirken har i flere år samarbeidet godt sammen med de andre metodistkirkene i Stor-Oslo, om et felles konfirmasjonsarbeid. På denne måten gir vi konfirmanter fra relativt små sammenhenger et miljø og mulighet til å være en del av et litt større fellesskap.

Konfirmantene møtes hver tirsdag kl. 16.45 til undervisning sammen med Centralkirkens prest, Marianne Munz.

I undervisningen bruker vi et læringsprogram som heter Delta. Og navnet røper hvordan undervisningen da blir. Konfirmantene deltar hele veien, og undervisningen består av samtaler og diskusjoner. Hver time har et tema, som for eksempel «Gudstjeneste – hva er vitsen?», «Velsignelse» og «Hva er du verdt?». Temaene er mange og dekkende, samt aktuelle for livene til konfirmantene.

Konfirmantene får også delta på en spennende tur med metodist-konfirmanter fra hele landet.
Weekenden er som regel på Solåsen leirsted, utenfor Larvik.

VEKST - lederkurs for ungdom

VEKST er et lederkurs for ungdom – splitter nytt med oppstart høsten 2021. Vi samles annenhver tirsdag, og det vil være ulike temaer som diskuteres gjennom samtaler, kreativt arbeid, undervisning og praktiske oppgaver.

Fokuset på kurset er VEKST i tro, person og fellesskap – og vi vil sammen utforske hvordan det ser ut i våre liv.

Kurset har oppstart 19.oktober, og fullføres i mai. I løpet av våren blir det også mest sannsynlig en helgetur. Etter fullført kurs vil du få et kursbevis som dokumentasjon på hva du har lært og vært med på.

Påmelding innen kursstart til prest Marianne Munz, på mail @.

Myldredag

Tirsdager er myldredager i Centralkirken. Da er kirken åpen fra kl. 15 og utover. Ungdommer, studenter og unge voksne er velkomne til kirken hvor barne- og ungdomsarbeidere er tilstede. Det er mulig å gjøre lekser eller lese, spille bordtennis eller foosball – eller bare slappe av og prate.

Kl 16.00 serveres det middag som koster 30kr. Menyen varierer, og det er alltid noe godt å få.

Utover ettermiddagen og kvelden er det noen som har ulike aktiviteter, om det er konfirmantundervisning, gudstjenesteforberedelser, kor eller andre ting – og noen blir bare sittende og skravle.

Kontaktperson til Myldredag er barne- og ungdomsarbeider Helle Kristiansen (@).

Se også Centralkirken på Facebook og gruppen Middag@CK.

#Påfyll

Gudstjeneste for ungdom, med lovsang, tale og bønnevandring. Fokus på temaer som ungdommene selv ønsker å høre mer om. #Påfyll arrangeres den andre fredagen i hver måned. Når gudstjenesten er ferdig samles vi i menighetssalen til pizza, spill og prat. For ungdommer fra 14 år og oppover.

Kontaktperson er Vigdis Patzke (@).