Konfirmasjon

Centralkirken har i flere år samarbeidet godt sammen med de andre metodistkirkene i Stor-Oslo, om et felles konfirmasjonsarbeid. På denne måten gir vi konfirmanter fra relativt små sammenhenger et miljø og mulighet til å være en del av et litt større fellesskap.

Fra høsten 2023 vil konfirmasjonsundervisningen foregå annenhver tirsdag, fra kl. 16 i Centralkirken. Samlingene starter med middag. Det er  Centralkirkens prest, Marianne Munz, som har ansvar for konfirmantene.

I undervisningen bruker vi et læringsprogram som heter Delta. Og navnet røper hvordan undervisningen da blir. Konfirmantene deltar hele veien, og undervisningen består av samtaler og diskusjoner. Hver time har et tema, som for eksempel «Gudstjeneste – hva er vitsen?», «Velsignelse» og «Hva er du verdt?». Temaene er mange og dekkende, samt aktuelle for livene til konfirmantene.

Konfirmantene får også delta på konfirmantleir med konfirmanter fra Metodistkirker i hele landet. Leiren er en langhelg på høsten, på Solåsen leirsted utenfor Larvik. Til våren reiser konfirmantene på tur til London, sammen med flere andre menigheter.

Ønsker du mer informasjon om konfirmasjon i Centralkirken og Metodistkirken, ta kontakt med prest Marianne Munz på @..

PromiSing

PromiSing er ungdomskoret vårt, som øver annenhver tirsdag. Barne- og ungdomsarbeider Helle Kristiansen er dirigent, og de synger en variasjon av sanger. Ungdomskoret er for ungdommer i 8. klasse og oppover, og har plass til flere sangere!

Øvelsene begynner med middag sammen kl 16.00, og varer til 17.30.

#Påfyll

#påfyll er en ungdomskveld i kirken, som arrangeres én fredagskveld i morgen. Vi har forskjellige temaer hver kveld, som for eksempel brettspill, escape room, turneringer eller noe annet gøy! Vi spiser også pizza sammen, og har en kveldsavslutning med lystenning når vi er i kirken.

For ungdommer i 8. klasse og oppover.

Kontaktperson er Vigdis Patzke (@.).