Konfirmasjon

Centralkirken har i flere år samarbeidet godt sammen med de andre metodistkirkene i Stor-Oslo, om et felles konfirmasjonsarbeid. På denne måten gir vi konfirmanter fra relativt små sammenhenger et miljø og mulighet til å være en del av et litt større fellesskap.

Konfirmantene møtes hver tirsdag kl. 16.30 til undervisning sammen med Centralkirkens barne- og ungdomsarbeider, Ola Sørensen.

I undervisningen bruker vi et læringsprogram som heter Delta. Og navnet røper hvordan undervisningen da blir. Konfirmantene deltar hele veien, og undervisningen består av samtaler og diskusjoner. Hver time har et tema, som for eksempel «Gudstjeneste – hva er vitsen?», «Velsignelse» og «Hva er du verdt?». Temaene er mange og dekkende, samt aktuelle for livene til konfirmantene.

Konfirmantene får også delta på en spennende tur med metodist-konfirmanter fra hele landet.
Weekenden er på Solåsen, som er i nærheten av Larvik.

Myldredag

Tirsdager er myldredager i Centralkirken. Da er kirken åpen fra kl. 15 og utover. Våre barne- og ungdomsarbeidere er da på plass og møter ungdommer som kommer til kirken fra skolen. Noen yngre voksne kommer også fra jobb for å være med på myldredagen.

Sentralt i myldredagen er felles middag ca. kl. 16. Menyen her varierer noe, men det er alltid noe godt å få. Middagen koster kr. 30,-. Ellers er det ulike aktiviteter som foregår, men viktigst er dagen som møtested for unge. Utover ettermiddagen og kvelden fordeler man seg ved at noen skal på konfirmantforberedelser, noen på samtalegruppe eller annet som foregår.

Sjekk Centralkirken på Facebook for å bli oppdatert hva som skjer og for å melde din ankomst til myldredagens middagsfellesskap.

#Påfyll

Gudstjeneste for ungdom, med lovsang, tale og bønnevandring. Fokus på temaer som ungdommene selv ønsker å høre mer om. #Påfyll arrangeres den andre fredagen i hver måned. Når gudstjenesten er ferdig samles vi i menighetssalen til pizza, spill og prat. For ungdommer fra 14 år og oppover.