Aldri før det vært så folksomt på misjonsmessa som i år. Aldri før har utvalget av salgsartikler vært større. Og det økonomiske resultatet er fantastisk: 270.000 kroner er oversendt til Metodistkirkens misjonsselskap, øremerket arbeidet på Metodistkirkens sykehus i Mutambara i Zimbabwe og til helsestasjonsarbeid i nærliggende landsbyer.

Dette er det økonomiske resultatet etter de to messedagene, 10. og 11. november, da St. Olavs gate 28 var fylt til randen av mennesker i alle aldre – og utallige timer og dagers forberedelse fra mange villige hender, gjennom et helt år!

Veldig mange har gitt sine små og større bidrag, og det er grunn til å takke mange. Det flotte resultater viser at innsatsen slett ikke har vært forgjeves. Og vi vet at pengene kommer fram til mennesker som trenger dem mer enn vi gjør.

Vi har grunn til å være stolt av alt det gode som misjonsmessa innebærer, også av glede og gode møter mellom mennesker. I løpet av 53 år har misjonsmessa innbrakt omslag 14 millioner kroner målt i dagens kroneverdi.

Under her ser vi glimt fra det yrende misjonsmesse-livet.