Nå inviteres det til Alphakurs igjen i Centralirken. Alpha er en innføring i kristen tro som foregår over elleve kvelder. Kurset er et godt og velutviklet redskap for å gi et innblikk i noen av de grunnleggende temaene knyttet til kristen tro. Det blir brukt av mange menigheter i ulike kirkesamfunn. Konseptet er måltidsfellesskap, undervisning og samtale. Vi holder på halvannen til to timer.
Vi håper kurset kan være av interesse både medlemmer i menigheten og venner av menigheten. Det er ikke noe krav om avklart tro for egen del. Vi ønsker en åpen tilnærming til kristen tro og tenkning i dette kurset. Vi håper også det kan være av interesse på tvers av aldersspenn.
Vi starter med Alphamiddag tirsdag 15. september kl. 18. Dette er en innledende samling for alle som er interesserte, og i løpet av denne kvelden kan man melde seg på selve kurset. Kurset koster 250, 150 for studenter. Påmelding til Alphamiddag gjøres til kirkens kontor innnen 8. september.
De ordinære samlingene blir på onsdager kl. 18, og den første er 14.oktober. Det blir samling omtrent annenhver onsdag, og siste kurskveld er 10. mars.