Denne uken og neste uke vil det være mulig å se en flott utstilling av illuminasjoner laget av Hildegard av Bingen.Tirsdag, onsdag og torsdag i begge uker, i tidsrommet 10-14, vil kirken være åpen for å komme inn og se på hennes arbeider og tekstene knyttet til hvert bilde.

Bildene er laget i Danmark og har vært på utstilling der, og nå skal de være her en stund før de sendes tilbake. Her kom de opp i forbindelse med Trospraksisbiennallen som ble avholdt i kirken sist fredag og lørdag.

Det er Areopagos som er ansvarlige for utstillingen, og torsdag 26. oktober legges det opp til en Hildegard av Bingen kveld i kirken vår. Da vil s. Anne-Lise Strøm fra Lunden kloster fortelle om Hildegard, hennes liv og inspirasjonen fra henne. Ingerid Lovise Birkeland vil synge noen av Hildegards komposisjoner. Disse to vil også samtale om Hildegards fortsatte aktualitet 1000 år etter hennes tid. Samtalen ledes av Ann Kristin Zijp Nilsen. Det blir inngang på 100 kroner til dekning av utgifter i forbindelse med utstillingen.

Denne kvelden blir vårt andre KirkeForum denne høsten.