Barne og Ungdomsrådet (BUR) inviterer til Høstleir for tweens og ungdommer i høstferien!

Den 3-6.oktober blir det leir på Strand Leirsted, utenfor Sandefjord! Velkommen til tre dager med lek og moro, aktiviteter og undervisning, og god samhold med nye og gamle venner!

Høstleir er for alle som går i 4.klasse og ut 3.vgs. Det er et stort aldersspenn, og deler av programmet vil derfor være aldersinndelt. Alle som vil være med er velkomne, enten du har vært i Centralkirken eller Metodistkirken før, eller om du er helt ny til kirken! Så her er det bare å ta med en venn eller flere.

På programmet er det både fellesaktiviteter og aldersindelte aktiviteter. Det blir blant annet leirbål, kano, paintball, kreativt gudstjenestearbeid, god mat og underholdningskveld – og mye mer!

Strand Leirsted ligger utenfor Sandefjord, med nærhet til fjorden for kanopadling, fine uteområder for ballspill og lek, og god standard for overnatting og mat. Se mer om leirstedet på https://www.strand-sandefjord.no/.

Det blir fellesreise med buss fra Centralkirken søndag 3.oktober kl 14, og retur til Centralkirken onsdag 6.oktober, mellom kl 15 og 18.

Pris for leiren er 800kr, og det er søskenrabatt på 100kr per søsken. Prisen inkluderer opphold, reise, mat og aktiviteter.

Planleggingsgruppa, som også blir med på leiren, har bestått av barne- og ungdomsarbeider Helle Kristiansen, Henrik Blomhoff (BUR-leder), Ada-Helen Ingebretsen og prest Marianne Munz. Bjørn og Linda Neef blir også med som ledere på leiren.

PÅMELDING til Marianne på mail: @. Påmeldingen må inlkudere navn, alder, kontaktinfo til foreldre og allergier. Frist for påmelding: 26.september (men helst så snart som mulig).

Spørsmål? Ta kontakt med Marianne på mail @.

 

Bildet til høyre er fra siste høstleir i Danmark, og til venstre er Strand leirsted. Velkommen på leir!