GUDSTJENESTE

Det blir gudstjeneste i St. Olavs gate 28 søndag 3. september, med Ola Westad som predikant og Steinar Hjerpseth som gudstjenesteleder. Kjersti Dahl synger. Det blir søndagsskole for barna, og fellesskap rundt kirkekaffen for alle i etterkant.

SKOGSTUR FOR STORE OG SMÅ 

Et av innslagene på menighetsturen skulle vært «smak av speiding». Nå inviterer Cecilie Stokke sammen med tidligere og nåværende speiderledere alle – uansett alder – til skogstur i Nordmarka lørdag 2. september. 

Oppmøte innerst på p-plassen ved Sognsvann (på veien ved kiosken) kl.11.30. Sammen går vi til leirplassen ved Nedre Blanksjø. Det er i underkant av 2 km å gå på sti eller bred grusvei. Lett fremkommelig for vogn, sykkel ol. 
Her blir det lunch på bål og rundløype med ulike speideraktiviteter. (Fra ca kl.12-14). 
Velkommen både store og små! 
Ta med: drikke, noe å sitte på/sittepute og husk gode sko og klær etter vær. 
Påmelding til Cecilie Stokkes e-postadresse .@.«>.@.– innen 30. august (slik at vi kan beregne lunch).
 

UNGDOMSTUR

Centralkirkens barne- og ungdomsarbeider Helle Kristiansen, prest Marianne Munz med flere planlegger en helgetur for ungdommer (13+) til Risør den aktuelle helgen. Det blir en helg med bading, vannaktiviteter, lek og konkurranser, spill og moro på hytte. Vi reiser med buss eller privatbiler fra Oslo fredag ettermiddag, og er tilbake søndag kveld. Påmelding er til Marianne på e-post, før 29. august. For mer informasjon, ta kontakt med Marianne eller Helle. 

Mariannes kontaktopplysninger: tlf. 952 89 692 @.«>@.

Helles kontaktopplysninger: tlf. 948 33 788