260.000 kroner. Dette er det imponerende resultatet av misjonsmessa 2021. Dette beløpet er oversendt til Metodistkirkens misjonsselskap, øremerket helsearbeid på misjonsstasjonen på Mutambara og omkringliggende landsbyer i Zimbabwe.

Dette er det økonomiske resultatet etter de to messedagene,12. og 13. november, da Centralkirken var fylt av mennesker i alle aldre. Det store beløpet er en frukt av utallige timer og dagers forberedelse fra mange villige hender, gjennom et helt år!

Veldig mange har gitt sine små og større bidrag, og det er grunn til å takke mange. Det flotte resultater viser at innsatsen slett ikke har vært forgjeves. Og vi vet at pengene kommer fram til mennesker som trenger dem mer enn vi gjør. Vi har grunn til å være stolte av alt det gode som misjonsmessa innebærer, også av glede og gode møter mellom mennesker. 

Oppsummert: Loddsalg med varierte gevinster. 18 kakesorter og mange varianter av syltetøy, hundrevis av luer, skjerf, votter og sokker, farsdagskort, engler i flere varianter, juledekorasjoner, handlenett, brødposer og veldig mye annet. Og i messe-kafeen ble det spist kaker, blingser, pølser og chili con carne i store mengder, og drukket utallige liter kaffe.