Det skjer spennende ting i misjon- og bistandsfeltet, og Metodistkirkens Misjonsselskap inviterer alle interesserte til en inspirasjonsdag om misjon og bistand i 2024!

Tid og sted: Lørdag 4. mai, kl. 12.00, i Metodistkirken i Oslo – Centralkirken.

Denne dagen vil ha et variert innhold med faglig, sosialt og kulturelt påfyll, rettet mot frivillige i misjonsarbeidet og andre interesserte i feltet!

Temaet er knyttet til nystartet arbeid mot kjønnsbasert vold i Metodistkirkene i Zimbabwe og Sierra Leone.

På programmet:

  • Webster Mbira, Program advisor i Chabadza (Metodistkirken i Zimbabwe), vil dele av erfaringer og fremtidige planer i prosjektene i Chimanimani.
  • Safia Adbi Haase, sykepleier og samfunnsdebattant, vil delta og dele av sine personlige erfaringer med arbeid mot kjønnsbasert vold i Norge.
  • Elisabeth Ng Langdal, daglig leder i Mental Health and Human Rights Info, vil i samtale med Helen Christie, klinisk psykolog gi et innblikk i arbeidet om hvordan støtte overlevere etter kjønnsbasert vold, i global og i norsk kontekst.
  • Anne Ng Forster, Internasjonal leder, Bjørn Sivert Broback, bistandskonsulent, og Marianne Munz, styreleder fra Metodistkirkens Misjonsselskap deltar.
  • Deilig middag og sosialt samvær med nye og gamle kjente.

Koret Signatur avslutter dagen kl 19:30 med å holde en temakonsert om Gospelens historie. En musikalsk reise fra 1500-tallet og til i dag – om gospelmusikkens tilblivelse og historien rundt.

Vi håper mange vil ta turen til Oslo denne dagen, for å lære og bli inspirert av misjon- og bistandsarbeid i 2024.

Det koster litt for å delta, og du må kjøpe billett her for å registrere deg:

https://app.checkin.no/event/71937/inspirasjonsdag-misjon-og-bistand

Det er lagt til rette for at man kan delta hele arrangementet, eller på enkelte deler.

  • Inspirasjonsdag med lunsj, middag og Signatur-konsert kr 450,
  • Inspirasjonsdag med lunsj og middag kr 250,
  • Inspirasjonsdag med lunsj, uten middag og konsert kr 100,
  • Konsert med koret Signatur kr 200,- (Kan også kjøpes på vipps i døra)

Metodistkirken i Oslo ønsker å sponse deltakelse for sine medlemmer. Menighetsrådene i Centralkirken, Grünerløkka og Bjølsen er enige om å sponse medlemmer med deltakelse på det faglige innholdet og lunsj, dvs 100kr. Eventuell middag og konsert dekkes av den enkelte. Praktisk gjøres det slik at du kjøper den billetten du ønsker, og send en kopi av kvittering til @., med ditt navn og kontonummer, så vil du få refundert 100kr. Vi håper mange vil delta fra vår menighet!