Aldri før har misjonsmessa i Centralkirken gitt et bedre økonomisk resultat enn i år. 315.000 kroner blir oversendt til Metodistkirkens misjonsselskap, øremerket til arbeidet på Metodistkirkens sykehus i Mutambara i Zimbabwe og til helsestasjonsarbeid i nærliggende landsbyer.

Dette er det økonomiske resultatet etter de to messedagene, 11. og 12. november, da Centralkirken var fylt til randen av mennesker i alle aldre.

Inkludert i beløpet 315.000 kroner er en minnegave etter Tutt Lunde som døde i sommer og en større gave fra en familie. Deres ønske var at beløpet skal brukes i arbeidet i Mutambara, og det ønsket er selvsagt etterkommet.

Disse 50.000 kronene kronene kommer på toppen av det som er resultatet av de to messedagene i november – og utallige timer og dagers forberedelse fra mange villige hender, gjennom et helt år!

Veldig mange har gitt sine små og større bidrag, og det er grunn til å takke mange. Det flotte resultater viser at innsatsen slett ikke har vært forgjeves. Og vi vet at pengene har kommet fram til mennesker som trenger dem mer enn vi gjør.

Vi har grunn til å være stolt av alt det gode som misjonsmessa innebærer, også av glede og gode møter mellom mennesker.

I løpet av 52 år har misjonsmessa i Centralkirken innbrakt nær 14 millioner kroner målt i dagens kroneverdi.