7.-11. august inviterer Metodistkirken i Norge til Sommerfesten, en sommerleir for alle generasjoner!

I år blir leiren på Risøy Folkehøgskole, mellom Risør og Tvedestrand. Det er et idyllisk sommerparadis med gode muligheter for bading, sport og spill, avslappende fellesskapsdager og god stemning!

På Sommerfesten er det egne leirer for barn og unge, og deltakeravgiften på disse er veldig lav! Metodistkirken ønsker å støtte barne- og ungdomsleirene slik at alle barn og unge kan komme på sommerleir. På leir vil du få mange nye venner og bekjentskaper, oppleve et inkluderende og åpent fellesskap, det blir mange spennende aktiviteter og god underholdning!

For voksne og seniorer legges det opp til interessante seminarer og møter med ulike bidragsytere. Temaet for årets Sommerfest er “Bedre sammen” og det legges vekt på å bygge fellesskap og relasjoner. Sommerfestkomiteen skriver på nettsiden: “Vi ønsker at du skal ha det gøy, bli inspirert, lade batteriene, få påfyll og ha fellesskap sammen med andre.”

Dette tror vi blir veldig fint å være med på! Påmeldingen åpner 1. februar, og vi håper at mange vil melde seg på så snart som mulig, da det skaper god forutsigbarhet og trygghet for videre planlegging. I fjor ble Sommerfesten avlyst på grunn av få deltakere, så i år er det lagt inn en stor innsats for å lage en Sommerfest som favner alle – og som mange vil melde seg på tidlig!