Velkommen til gudstjeneste på søndag kl 11!

Vi feirer vårofferdag, og gleder oss over våren som er i anmarsj. Det er Hilde Marie Øgreid Movafagh som er invitert som gjestepredikant på søndag, og vi gleder oss til å høre henne preke. Hilde Marie er rektor ved Metodistkirkens teologiske seminar på MF vitenskapelig høyskole, og hun har nylig fullført sin doktorgradsavhandling om begrepet “Forutgående nåde”. Dette er en grunnleggende del av metodistisk teologi og nådeforståelse, og et tema hun vil berøre i søndagens preken.

AdHoc deltar med sang, og pianisten vår, Kåre Øgreid, får musikalsk selskap av Øyvind Bjorå på fiolin, samt Håkon Øgreid på gitar, Bjørn Løkling på bass og Ole Martin Thorset på trommer. Marianne Munz leder gudstjenesten. Det vil bli søndagsskole for de minste. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe til alle.

Dersom du ikke har muligheten til å delta i gudstjenesten på søndag, men ønsker å gi din gave til vårofferet, så er det mulig å gi på Vipps til 25117 (merk: Våroffer), eller på kontonr: 8200 01 71537 (merk: Våroffer). Takk for din gave!