Markering av avslutning for Oslo Central MS​

Mange hundre jenter og gutter har i årenes løp vært speidere i Centralkirken.

Men de siste årene har vi ikke hatt speideraktivitet.

I vår ble det på gruppeting i Oslo Central MS formelt vedtatt vedtatt å legge ned speidergruppa. Menighetsrådet har uttrykt forståelse for at dette skjer: Alt har sin tid, og det er ikke realistiske muligheter for å drive speiderarbeid i vår sentrumsmenighet akkurat nå.

Det er trist at vi ikke lenger har speiderarbeid, men det er også god grunn til å være takknemlig for alt det gode speiderarbeid gjennom mange år har representert.

Vi vet også at mange som nå er aktive i Centralkirken har speiderbakgrunn, og at speidingen har betydd svært mye for mange. 

Nedleggelsen av Oslo Central MS blir markert i gudstjenesten 21. oktober, og på kirkekaffen etterpå. Der skal vi se litt tilbake på alt det gode og verdifulle som speidingen har representert i Centralkirken og i byen vår. 

Da blir det blant annet glimt fra speiderhistorien, i ord og bilder.

Vi håper så mange som mulig har lyst og anledning til å komme i kirken denne søndagen. Spre gjerne invitasjonen videre til dine gamle speidervenner!

I gudstjenesten 21. oktober er det også tre tidligere speiderledere i aksjon – Maia Blomhoff Holm er gudstjenesteleder, Bjørn Neef synger og Ola Westad, presten vår, taler. Tore W. Aas er musikeren på gudstjenesten denne søndagen!